Ενας Ελληνας πίσω από την αγορά της Ιντερ

0
48

«Ποιος είναι ο Σταθόπουλος, ο μάνατζερ που εξετάζει τον φάκελο της Ίντερ», αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, αναφορικά με τον Ελληνας που πρόκειται να αποφασίσει για την αγορά της Ιντερ στην Bc Partners!

«Γεννημένος το 1969, μιλάει πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά), έχει ένα MBA από το Harvard Business School, τον έλεγχο των ιταλικών συμφωνιών με την Bc Partners, είναι φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ και φίλαθλος της Τσέλσι», αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας πλήρες το βιογραφικό του Νίκου Σταθόπουλου.

Όπως σημειώνεται προσχώρησε στην BC Partners το 2005, όπου σήμερα είναι πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης χαρτοφυλακίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, καθώς και έχει την καθοδήγηση των επενδύσεων της εταιρείας σε τηλεπικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης με ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις στην Ιταλία.

Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times εξήγησε ότι «η αγορά της σωστής ομάδας είναι αποφασιστική και η ικανότητα δημιουργίας υψηλών αποδόσεων δεν είναι πάντα προαπαιτούμενο. Αυτό που πρέπει να κάνεις δεν είναι μόνο να επιλέξεις το σωστό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και να είσαι πολύ καλός ιδιοκτήτης αυτού του περιουσιακού στοιχείου.»

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η BC Partners, είναι διατεθημένη να προσφέρει 500 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Ίντερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ