Η Σίφνος ανάμεσα στους ονειρικούς προορισμούς του κόσμου!

0
74

Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, με ομορφιές που κόβουν την ανάσα. Γραφικά νησιά, φιλόξενοι κάτοικοι, νόστιμα εδέσματα, ήλιος, θάλασσα, μπλε και γαλάζιο. Οπότε το γεγονός πως η Σίφνος τοποθετήθηκε στην κατηγορία με τους ονειρικούς προορισμούς του κόσμου για το 2020 από την βρετανική εφημερίδα Evening Standard, δεν αποτελεί έκπληξη. (https://www.standard.co.uk/escapist/travel/dream-destinations)

Στο ίδιο μήκος κύματος, στους ονειρικούς προορισμούς, σημειώστε και την Ανδαλουσία, το Κάπρι, την ακτογραμμή του Μεξικού και τη Ζάμπια. «Με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, είναι απορίας άξιον πώς κάποιος δεν έχει ακόμη επισκεφτεί τη Σίφνο», αναρωτιέται η συντάκτρια του εκτενούς αφιερώματος για το νησί των Κυκλάδων.

Στο άρθρο περιγράφονται οι δυνατότητες του προορισμού, όπως η περιήγηση και η επίσκεψη σε εκκλησίες, οικισμούς, εργαστήρια κεραμικής, μονοπάτια, αρχαία ιστορικά μνημεία και παραλίες.

«Ο Τουρισμός είναι το οξυγόνο για την οικονομία του νησιού μας. Προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της εποχής, ενεργοποιούμε τον κύκλο των φίλων του νησιού και συμμετέχουμε σε εικονικές εκθέσεις και ψηφιακά τουριστικά workshops, ώστε μαζί με την επιτροπή τουρισμού να απευθυνόμαστε με σύγχρονα μέσα στις αγορές ενδιαφέροντός μας», δήλωσε σχετικά η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ