Το ερωτευμένο ζευγάρι ομογενών και ο γάμος τους εν μέσω καραντίνας

0
319

Μπορεί η πανδημία να έχει αναστατώσει τις ζωές όλων μας, αλλά αν υπάρχει θέληση και αγάπη τότε τα εμπόδια ξεπερνιούνται.

Τι κι αν ο κορωνοϊός έχει ακυρώσει ουκ ολίγες γαμήλιες τελετές, αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε ένα ζευγάρι από το Μπέισαϊντ από το να παντρευτεί πριν μερικές ημέρες. Η Ειρήνη Παππά και ο Γιώργος Πανγκάς παντρεύτηκαν στις 5 Δεκεμβρίου στο Christmas House Long Island στο Ρίβερχεντ του Λονγκ Αϊλαντ.

«Ο Γιώργος και εγώ έχουμε μεγάλη αγάπη για τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πρόκληση για εμάς να οργανώσουμε ένα γάμο μέσα στην πανδημία. Θέλαμε έτσι κι αλλιώς να παντρευτούμε μέσα στις γιορτές με όλη αυτή την ατμόσφαιρα, τους στολισμούς και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων. Βρήκαμε αυτό που θέλαμε στο Christmas House Long Island. Ο Τζάστιν Σβαρτζ και η ομάδα του μας έκαναν να αισθανθούμε ξεχωριστά και έκαναν το γάμο μας αξέχαστο.

Το δωμάτιο Christmas Forest Room με τα εφέ του χιονιού ήταν το τέλειο σκηνικό για την τελετή του γάμου μας» δήλωσε η νύφη Ειρήνη Παππά. Το ζευγάρι έβγαλε μια σειρά από φωτογραφίες σε συνολικά δέκα δωμάτια με διαφορετική θεματολογία το καθένα.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των οικογενειών του ζευγαριού και λίγους φίλους,σημειώνει το ekirikas.com.