Εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Τι απαντά στενός συνεργάτης του για τη θεραπεία που λαμβάνει

0
90

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, σύμφωνα με το Vimaorthodoxias.gr .

Μιλώντας ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου έκανε λόγο για στοχευμένη επίθεση κατά της εκκλησίας από συγκεκριμένα «κέντρα ενημέρωσης» με απώτερο σκοπό την σκανδαλολογία καθώς υποστηρίζεται ότι «το δήθεν φάρμακο από την Αμερική χρηματοδοτείται από το ελληνικό δημόσιο και ότι κοστίζει 3.000 ευρώ η δόση. Όλα αυτά ανήκουν σε έναν πρωτοφανή μύθο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην παραπάνω διάψευση προχώρησε και η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού κ. Αναστασία Κοτανίδου, η οποία μίλησε για την ιατρική φροντίδα που δέχεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ