ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο «ανεύθυνος» Υπουργός και η διασπορά του κορωνοϊού στο Υπ. Εθνικής Άμυνας

0
222

Κόλλησε όλο το υπουργείο… Ποιος είναι ο ανεύθυνος υπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pointmedia.gr, που άφησε τον Διευθυντή του να κινείται χωρίς μάσκα και είχε κορωνοϊό; Πώς πήγε σε σύσκεψη του Υπουργείου χωρίς μάσκα και σε τραπέζι της Λέσχης Αξιωματικών χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα;

Υποτίθεται ότι είναι εκπαιδευμένος όχι μόνο λόγω θέσης, αλλά κυρίως λόγω βιογραφικού και προϋπηρεσίας ως απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας. Διορισμένος από επιλογή του υπουργείου από τις 2 Αυγούστου 2019 σε ένα από τα Υπουργεία πυλώνες, ειδικά για την «κρίσιμη» περίοδο που διανύουμε, οι μετοχές του αποδείχθηκαν φούσκα!

Και για όσους προσπάθησαν να του δώσουν την ευκαιρία της ζωής του να ξαναμπεί στο παιχνίδι θα πρέπει να το φυσάνε και να μην κρυώνει, αφού είναι συνυπεύθυνοι στην ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!

Αν σκεφτεί κάποιος ότι ο εν λόγω Διευθυντής Υπουργείου έχει υπάρξει και διαχειριστής εν μέρει σε ότι αφορά την κρίση της πανδημίας, τότε το καλύτερο που έχει να κάνει το Μαξίμου είναι να τους διώξει χθες!

Η μοιραία σύσκεψη και το γεύμα 

Πολλά και κρίσιμα ερωτήματα δημιουργούνται από την ανεύθυνη και επικίνδυνη εν μέσω πανδημίας συμπεριφορά κατέχοντας ιδιαίτερα υψηλή θέση σε Υπουργείο πρώτης γραμμής, αλλά και για την επιλογή του από τον πολιτικό του προϊστάμενο.

Ο εξ’απορρήτου του Υπουργού, ενώ ήταν θετικός στον ιό, συμμετείχε σε σύσκεψη ανώτερων και ανώτατων στελεχών του υπουργείου χωρίς να φορά μάσκα και να τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Η συμπεριφορά αυτή είχε και συνέχεια καθώς παρέθεσε και γεύμα στην Λέσχη Αξιωματικών του εν λόγω υπουργείου.

Το αποτέλεσμα ήταν να διασπείρει τον ιό σε όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του και οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε καραντίνα.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος, αν και πρώην αξιωματικός, απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων, αποδεικνύοντας δυστυχώς για άλλη μια φορά ότι στο συγκεκριμένο Υπουργείο, ο καβαλιώτης πολιτικός, επιλέγει άμεσα συνεργάτες, όχι με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του Υπουργείου και του λαού, αλλά με βάση την προσωπική ατζέντα και τις φιλοδοξίες του.

Ωραία τα μεγάλα λόγια και οι βαρύγδουπες δηλώσεις, τελικά όμως αρκεί ένας ανεύθυνος αλαζόνας για να αποδεκατίσει έναν «στρατό» και μάλιστα σε καιρό ειρήνης.

Υ.Γ. Όσοι διαπομπεύουν στα ΜΜΕ έναν «άτυχο» που δε φορούσε μάσκα στο γραφείο του, εδώ γιατί αποσιωπούν το γεγονός και παραμένουν όλοι στη θέση τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ