Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια προσκεκλημένη στην ορκωμοσία του νέου Πρόεδρου της Αμερικής ξανά…

0
236

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια η ομάδα dream greek team στην Αμερική του Οβαλ γραφείου είναι η ομάδα που διοργάνωσε και ανέλαβε την προετοιμασία του προεκλογικού αγώνα και τους επίτιμους καλεσμένους για την ορκωμοσία του Προέδρου της Αμερικής Ντοναλντ Τραμπ.

Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους γνωστούς εξής: Τζιτζίκος, Πρίμπιους, Καρλούτσος, Γκας και Ρου. Dream greek team γιατί όλοι έχουν ελληνικές ρίζες καταγωγής και αδυναμία στην ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια από την Ελλάδα Βίκυ Παπαλουκά.

Η Βίκυ Παπαλουκά βρισκόταν για 10 ημέρες στην Ουάσινγκτον το 2017 και φυσικά είχε την δυνατότητα να παρευρεθεί σε όλα τα gala με τους Έλληνες ομογενείς και όχι μόνο.

Τότε εκπροσωπώντας το εθνικής εμβέλειας ελληνικό κανάλι Epsilon Tv ως Director News.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού και ήταν απεσταλμένη για να καλύψει την ορκωμοσία του Προέδρου της Αμερικής.

Φέτος μετά το γάμο της με τον επίσης αγαπημένο του Λευκού Οίκου δικηγόρο και πλέον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος της Νέα Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση η πρόσκληση ήταν διπλή .

Δεν ξέρουμε αν η πανδημία θα τους επιτρέψει το ταξίδι αλλά κάποτε οι δυο ο καθένας από το δικό του μετερίζι παρευρίσκονταν ως επίτιμοι καλεσμένοι στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου αλλά και σε όλα τα επίσημα gala από τους αγαπημένους Έλληνες των δικών μας Ελλήνων ομογενών τώρα με μια πρόσκληση και για τους δυο κάνουν και οικονομία στα επίσημα του Οβάλ γραφείου.