Γ. Κουμουτσάκος για Θεία Κοινωνία: Το θέμα θεωρείται λήξαν

0
161

Από το βήμα της Βουλής απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου για την απόφαση του να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού ανήμερα των γενεθλίων του, όπως κάνει κάθε χρόνο. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, κ. Μυλωνάκη, ο οποίος στην ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή όπου συζητείται το μεταναστευτικό, είπε:
«Καλά ξεμπερδέματα κ. Κουμουτσάκο με το Μαξίμου για την θεία κοινωνία. Κανένα κρούσμα δεν έχει αποδειχθεί, δεν έχει βγει ότι οφείλεται στην αγία μετάληψη. Και αντί να τους πείτε αυτό, εσείς είπατε τα δικά σας. Να αυτά κάνει η Νέα Δημοκρατία και η εκκλησία μας είναι υπό διωγμό».

Με τη σειρά του ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για πολιτική σπέκουλα, τονίζοντας ότι το θέμα έχει λήξει. «Κ. Μυλωνάκη. Μη σπεκουλάρετε πολιτικά για τέτοια θέματα. Άλλωστε το συγκεκριμένο θέμα είναι λήξαν. Προσπαθείτε να κατασκευάσετε μια αφελή πολιτική παγίδα που κανείς δεν πρόκειται να πέσει. Τα κυβερνητικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας πρέπει να εφαρμοστούν πιστά από όλους τους πολίτες. Όλα τα άλλα είναι μόνο πολιτική σπέκουλα» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος.