Η Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας στο πλευρό των ομογενών που έχουν ανάγκη

0
576

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Βασίλης Καυκάς, με επιστολή του στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, πρώην προέδρους της, αξιωματούχους συλλόγων και σωματείων και φίλους της Οργάνωσης, με την οποία ζητά να βρεθούν στο πλευρό των ομογενών μας εκείνων οι οποίοι έχουν ανάγκη τούτες τις δύσκολες στις μέρες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στην προσοχή μου ότι αρκετοί ομογενείς, ως επί το πλείστον ενήλικες και ασθενείς με βαριές και χρόνιες ασθένειες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα για να μεταβούν στο φαρμακείο να πάρουν τα φάρμακά τους και στα καταστήματα τροφίμων να αγοράσουν τα απαραίτητα τρόφιμα.  Δεν έχουν κανέναν.

Μέχρι τώρα βοηθήσαμε αρκετούς και πάντα είμαστε διαθέσιμοι.

Νομίζω ότι συλλογικά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας σαν άνθρωποι και να βοηθήσουμε εφ’ όσον πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.

Σας παρακαλώ, εάν γνωρίζετε τέτοιες περιπτώσεις βοηθήστε εάν μπορείτε.  Εάν δεν μπορείτε, στείλτε μας μήνυμα να κινητοποιήσουμε ανθρώπους να βοηθήσουν, e-mail: vaskafka@aol.com και τηλέφωνο ή text: 978-835-1455.

Περιττό να σας πω ότι αυτά θα γίνουν με κάθε εχεμύθεια.

Σας ευχαριστώ

Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος

Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας».