Πολιτειακός Γερουσιαστής στηρίζει την υποψηφιότητα του ομογενή Κώστα Κωνσταντινίδη για την προεδρία του Κουΐνς

0
326

Την επίσημη στήριξή του στην υποψηφιότητα του ομογενούς Δημοτικού Συμβούλου, Κώστα Κωνσταντινίδη, για την προεδρία του Κουίνς, εξέφρασε ο Πολιτειακός Γερουσιαστής, Μιχάλης Γιάνναρης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το γραφείο της εκστρατείας του Κώστα Κωνσταντινίδη τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι αμφότεροι οι αιρετοί, που έχουν ελληνική και ελληνοκυπριακή καταγωγή, αντίστοιχα, είναι φίλοι από τα νεανικά τους χρόνια και έχουν συμπράξει θεσμικά.

“Ο Κώστας είναι ο ηγέτης που χρειάζονται οι κοινότητές μας. Το όραμά του για ένα πιο πράσινο Κουίνς είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Είμαι υπερήφανος που τον υποστηρίζω για πρόεδρο του Κουίνς, για να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον”, δήλωσε ο κ. Γιάνναρης, ενώ σε ανάλογο ύφος ήταν η τοποθέτηση του Κώστα Κωνσταντινίδη.

“Η υποστήριξη του κ. Γιάνναρη καταδεικνύει ότι έχουμε ένα πραγματικό κίνημα για αναμόρφωση του Κουίνς την επόμενη δεκαετία. Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή, να δημιουργήσουμε 50.000 πράσινες δουλειες και να διασφαλίσουμε την προσιτή στέγαση. Είμαι ευγνώμων στον Μάικ για την στήριξή του και ανυπομονώ να αλλάξουμε μαζί το Κουίνς”, δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ