Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ η επίθεση εναντίον του Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα

0
332

Αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ αναφέρονται στην επίθεση κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σφαίρα, και δεδομένου ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας για προληπτικούς λόγους.

Mirror, Marca, AS, Le Parissien, Mundo Deportivo και Corriere dello Sport δημοσίευσαν την είδηση.

«Ενέδρα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Γιούβεντους. Τον πυροβόλισαν έξω από το σπίτι του» ανέφερε στον τίτλο της η Gazzetta dello Sport, σημειώνοντας με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις των δραστών από τους πυροβολισμούς και τον τραυματισμό του στο πόδι έως το καμένο αυτοκίνητο των δραστών που βρέθηκε μερικές ώρες μετά κοντά στην οικία του.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο με την AS και την Mundo Deportivo να μεταδίδουν τα πρώτα λόγια του μετά την επίθεση. «Είδα έναν άνδρα να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο, να κρατά ένα όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Έσκυψα ενστικτωδώς προς τα δεξιά, με πυροβόλησε, έτρεξε, μπήκε σ’ ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε».