Λύθηκαν τα προβλήματα! Θα γίνει συνέδριο για το…αντι-ντόπινγκ!…

0
266

Τα ειδησεογραφικά site που κάνουν, παγίως, δημόσιες σχέσεις με αρεστούς υπουργούς, μας ενημερώνουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρισκόταν την Τετάρτη στο Παρίσι για την 49η Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον Παγκόσμιο Οργανισμό κατά του Ντόπινγκ (CAHAMA) και μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter γνωστοποίησε ότι μία από τις επόμενες συνεδριάσεις θα διοργανωθεί στην Ελλάδα.

Παραθέτουν, μάλιστα, και την ανάρτηση που έκανε ο υφυπουργός για του λόγου το αληθές:

«Στην 49η Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον World Anti-Doping Agency (CAHAMA) στο Παρίσι. Συντονισμός των θέσεων και των πρακτικών του Συμβουλίου της Ευρώπης και των χωρών – μελών του με τον WADA. Πρότεινα και θα διοργανώσουμε στην Ελλάδα μια από τις επόμενες συνεδριάσεις» ανέφερε σε «τιτίβισμα» του ο υφυπουργός Αθλητισμού.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! Έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα του Αθλητισμού, δεν υπάρχουν ζητήματα, οι χούλιγκανς έχουν γίνει “καλά παιδιά”, οι “παράγκες” του ποδοσφαίρου έγιναν νόμιμες με φώς, νερό, τηλέφωνο, οι παράγοντες διάγουν βίο Οσίων και Αγίων, οπότε όλα καλά… Και επειδή “μέσα” πάμε καλά, σκέφτηκε ο κύριος Αυγενάκης να μας φέρει τους “έξω” να συνεδριάσουν για το αντιντόπινγκ! Αλήθεια, υπάρχει κάτι άλλο, πρακτικό και ουσιαστικό για τα προαναφερόμενα ζητήματα που απασχολούν…”αιώνια” τον δύσμοιρο ελληνικό Αθλητισμό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ