Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τον covid από τους Έλληνες της Νυρεμβέργης

0
32

Η τηλεφωνική γραμμή, έχοντας υποστηρικτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, στοχεύει στην στήριξη των Ελλήνων της Νυρεμβέργης, σε θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και τις ψυχικές συνέπειες της.

Η γραμμή υποστήριξης λειτουργεί από σήμερα, με την έμπρακτη και επιστημονική συμβολή Ψυχολόγου και για κάθε Τετάρτη (18:00 – 21:00) και Σάββατο (10:00 – 13:00), στο τηλέφωνο 0911/8100462.

Οι κλήσεις που θα πραγματοποιούνται είναι δωρεάν και με μόνη επιβάρυνση την αστική χρέωση.

Σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα, το απόρρητο και την ανωνυμία, δεν θα ζητούνται και δε θα καταγράφονται προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες του καλούντος, αναφέρει η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα παράθυρο διαλόγου, καθώς μέσα από τη συζήτηση μπορεί να διευκολυνθεί η διερεύνηση συναισθημάτων άγχους, στεναχώριας, μοναξιάς και ανασφάλειας.

«Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις ζωής, όπως είναι η εκτεταμένη πανδημία που βιώνουμε όλοι, ανθρώπινος και αυτονόητος στόχος της ΕΚΝ αποτελεί, να μην αφήσουμε κανέναν πίσω και μόνο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων θερμά την συμπολίτισσα ελληνίδα Ψυχολόγο για την ανιδιοτελή της προσφορά», σημειώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Νυρεμβέργης, Γιώργος Βαβρίτσας. europolitis.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ