Κύπρος: Αστυνομικοί επιχείρησαν έρευνες στην Μονή Αγίου Γεωργίου Σπηλαίων

0
221

Την έντονη αντίδραση κατοίκων της κοινότητας Ερήμης της επαρχία Λεμεσού προκάλεσαν οι πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σπηλαίων αναφορικά με πληροφορίες για την τέλεση Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Αγίου Γεωργίου στην παρουσία πιστών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Alphanews live, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Γεωργίου άρχισε στις τρεις τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε στις επτά το πρωί. Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι στο μοναστήρι είχαν συγκεντρωθεί πιστοί και έφτασε στην εκκλησία για να ερευνήσει την υπόθεση. Αστυνομικός φέρεται μάλιστα να εισήλθε στον ναό και να εντόπισε είκοσι περίπου πρόσωπα να παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία.

Από τον Ναό εξήλθε ο ιερέας, ο οποίος υποστήριξε ότι η Θεία Λειτουργία τελούνταν στην παρουσία μόνο του ιδίου και των μοναχών που επανδρώνουν το μοναστήρι.

Τότε, οι αστυνομικοί με τη συνοδεία μελών της Εθνικής Φρουράς ερεύνησαν τους χώρους της Μονής, συμπεριλαμβανομένων και των κελιών των μοναχών χωρίς να εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόσωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ