Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις των Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

0
237

Ο Σύλλογός μας είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως οι 32ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης που θα γινόταν στις 30 Μαΐου 2020 στο Ανόβερο, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

Ο covid19 που μαστίζει τον πλανήτη μας ήταν φυσικό επόμενο να επηρεάσει και την εκδήλωση αυτή που με τόσο μεράκι εδώ και 6 μήνες ετοιμάζουμε οι Θρακιώτες στο Ανόβερο.

Η Επιτροπή Διοργάνωσης των Πολιτιστικών αυτών Εκδηλώσεων που είχε συστήσει ο Σύλλογός μας το προηγούμενο έτος, συνεδρίαζε αν όχι κάθε Κυριακή κάθε δεύτερη. Γινόταν προτάσεις, σχέδια, ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε, λαχτάρα να μαζευτούν οι Θράκες όλης της Ευρώπης στο Ανόβερο και να αφήσει η εκδήλωση αυτή το στίγμα της.

Και ενώ τα έχουμε όλα έτοιμα, συμβαίνει αυτό που κανείς δεν θα το φανταζόταν πριν μερικούς μήνες. Ένας θανατηφόρος ιός έχει τρομοκρατήσει όλη την ανθρωπότητα και τις στιγμές τούτες είμαστε όλοι φυλακή στα ίδια μας τα σπίτια.

Ο Σύλλογός μας μπροστά στις εξελίξεις αυτές αναγκάζεται έτσι και αλλιώς να ακυρώσει την ημερομηνία 30.05.20. Θέλουμε όμως αυτό που δεν μας επιτρέπει ο ιός να κάνουμε φέτος να το κάνουμε του χρόνου. Δεν θέλουμε η δουλειά τόσων μηνών να πάει χαμένη.

Έτσι μετά από συζητήσεις που είχαμε με την διοίκηση της Ομοσπονδίας Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης, με την διεύθυνση της αίθουσας που έχουμε ενοικιάσει και με την Εβρίτικη Ζυγιά και την Κατερίνα Δούκα, έχουμε την συγκατάθεση όλων και η ημερομηνία που αποφασίσαμε να γίνουν οι Εκδηλώσεις είναι η 15η Μαΐου 2021.   (Σημείωση: Επειδή έχουμε προπωλήσει πάρα πολλά εισιτήρια, τονίζουμε πως ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία και πως οι χορηγοί που μας στηρίζουν θα διαφημίζονται από τον Σύλλογό μας και για την φετινή χρονιά αλλά και για ολόκληρο το 2021.)

Γνωρίζουμε πως οι καταστάσεις που ζει ο πλανήτης μας είναι πρωτόγνωρες χωρίς να μπορούσαμε να τις προβλέψουμε. Ευχόμαστε σε όλους υγεία πάνω από όλα, να περάσει ο εφιάλτης αυτός και να μπορούμε και πάλι να ανταμώνουμε όπως κάναμε πριν την κρίση αυτή.

Να φυλάει η Παναγιά την πατρίδα μας την Θράκη και την Ελλάδα μας.

Μην ξεχνάμε πως στον μεγαλύτερο Ποταμό της χώρας τα παιδιά της Ελλάδας εκτός από τον ιό δίνουν καθημερινές μάχες με μάζες που θέλουν να εισβάλουν στα εδάφη μας. Κανείς δεν γνωρίζει το χρονικό διάστημα που θα ζούμε κάτω από τις συνθήκες αυτές, μιλάμε για χιλιάδες ζωές που χάνονται από έναν αόρατο εχθρό. Οπότε ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, μένουμε σπίτι, προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους γύρω μας.

Ας έχουμε Πίστη στον Θεό μας!

Με εκτίμηση

Σύλλογος Θρακιωτών Αννοβέρου «Ορφέας»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των 32ων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Θρακικών Συλλόγων Ευρώπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ